Pangkaka!!!

Vi har ätit fläskpannkaka till lunch idag, det var jättegott! Fast Nora är helt dum för hon äter inte sylt till, då blir det heläckligt!

NEEEEJ!!! Man ska ju känna smaken av pangkaka! Varför äter
 man pangkaka annars?! Inte för att det är äckligt iaf!! HUMPfH!

Mer än korkat...

Det här är bara helt otroligt dumt! Verkar inte vara en fullt utbildad och seriös organisation som hittat på det här...


Saga del 2

Fortsättning på vår lilla maratonstory, hoppas det smakar!

Del 2.

Det spelade ingen roll hur hårt han pressade, det gick helt enkelt inte att få upp den. Men så plötsligt kände han en kall hand på hans vänstra axel, en röst viskade, viskade obegripliga saker till honom. Det var en flickas röst, den var ljus och han hörde hur hon visslade till när hon uttalade någonting som lät som ett S. Klas-göran vände sig om, han hade helt glömt bort Kotten, för när han såg flickan så vart han helt lam, hans kropp ville bara inte röra på sig, hon var så vacker, så perfekt. plötsligt puttade hon till honom, han flög bakåt in i dörren som flög upp med enorm kraft. han föll. Klas-göran hade fallit fritt i hela 5 sekunder när han vände sig om i luften, då han märkte att han ramlade ner med enorm fart ner mot marken nedan. Klas-göran var flera kilometer upp i luften, till slut så landade han, han dunsade i golvet och allt skiftade färg, det gjorde ont, han spottade framför sig och ställde sig sakta upp, Klas-göran var förvånad över vad som hade hänt, och varför det inte hadde gjort så ont som det borde ha gjort av att falla sådär långt. han stod nu på en väg, ett mörkt landskap på en grusväg under en gatulykta. Klas-göran bestämde sig för att gå åt det hållet han hade ansiktet mot, han såg ett till ljus, inte från en annan gatulykta, utan från en person, det var flickan igen, hennes nakna kropp lyste i bländande vitt, hon gick ifrån Klas-göran, han började springa...

Saga del 1

Nu ska vi börja skriva en saga här, där vi turas om att skriva varsin del. Jag börjar lite sofistikerat och snyggt, och sen får någon annan göra den helt utflippad.

Del 1.

Klas-Göran vaknade en solig septemberdag av hans hund Kotten slickade honom i ansiktet. Det kunde bara betyda en enda sak, Kotten var kissnödig och måste ut inom tre röda sekunder. Klas-Göran slängde på sig morgonrocken och gick ut i hallen och tog på sig skorna, med Kotten svansande efter sig. Men han kunde inte öppna dörren, för något var i vägen på andra sidan. Det spelade ingen roll hur hårt han pressade, det gick helt enkelt inte att få upp den. Men så plötsligt...

Gympa pass

KNIIIIIIIIP me stjärten!! fram å bak fram å bak å kniiiip! den har man ju hört förut (susanne lanerfelt) imorgon är det annas tur att ha tant gympa, vi ska hålla i en lektion på gympan. Jag ser fram emot att se Annas pass!

 

Tvätt-fusk!!!

Snacka om lurigt försäljningssätt! Hur kan man skriva såhär på en förpackning utan att skämmas?!


Sveriges statsminister är en hund!

Tro det eller ej, men vår allra mest älskade (ähum) moderat är faktiskt en hund! Inte konstigt att hans ögon alltid ser så hundvalpiga ut.

Hattifnatt!

Idag är vi extremt supermegakopiösiskt flummiga! Just nu lunchbloggar vi och har just kommit fram till att om det är sant att ett gott skratt förlänger livet så kommer vi att leva tills vi är minst 120!! Och sen ska vi sitta på en massa muséer och sticka och skryta om våra barnbarn och berätta om vart vi har ont!

Man blir otrolig flummig av pizza!! pröva det nån gång! Nu ska ni få höra nåra "förbjudna ord"....
BH, sex, bajs, knulla, snopp, vattentunna, syltburk, gympapass, tinitus.  

/Nora Anna, (det sista var Nora) hälsar anna 


Ond kyckling

idag när jag städade mitt rum så hittade jag min två åriga kyckling göran, göran är ond och gillar knivar, det låg faktiskt en kniv i samma låda som han, och det var lite läskigt, visst ser han inte lite ond ut? O__o



jag har också gjort en undersökning som visar att 78% av alla kycklingar över 2 år har någon gång planerat att ta livet av sin ägare, med kökskniv dessutom.

Undersökning

Jag har gjort en underökning på en av Sveriges mest kända bloggar (och som den goda människa jag är tänker jag inte nämna vilken :P ) Jag räknade alla uppladdade bilder under en månad och kom fram till att 74 % av bilderna föreställde henne  själv! Hur sjutton kan folk vilja läsa en blogg som inte innehåller något annat än fåfänga mobilbilder?!

Morgon stund har guld i mun

Man brukar ju säga "morgonstund har guld i mun" men jag hittar aldrig nåt guld i min mun, konstigt ordspråk! Ja, ja, iaf för att hedra min och Annas film, Morgonrock (om du inte har sett den, gör det, den finns lite längre ned på sidan) så har jag ritat en bild på mig, i egen hög person, på morgonen, ingen vacker syn må jag säga. Jag kanske har överdrivit lite men inte mkt! Det särskilt svårt att vakna till nu på mårnarna, när det är såå himla mörkt! Man tror ju att det är natt. Och vädret när man tittar ut genom fönstret när man har tagit upp rullgardinen är ingen vacker syn heller. Ja ja nu ska jag sluta klaga man ska ju "Always look at the bright side of life" som man brukar säga. Men ha en bra höst och sov riktigt mkt, så ni slipper se ut som mig på mårnarna! 




Noras nya skiva!

Nu har Nora också släppt en platta, och superjättefantastiska jag har designat omslaget!
Såhär ser själva skivan ut:
Och här har vi baksidan:

Min nya skiva!

Jag har precis släppt en skiva som heter "Det är ologiskt!". Nora har designat ett supersnyggt omslag åt mig!
Och här är skivan! Min pose är lite underlig, undrar var den bilden kommer ifrån...?

RSS 2.0