VALborg

Imorgon är det valborg! Jääj!
Är det någon överhuvudtaget som vet varför vi firar det? Vi bara tänder massa brasor och super järnet. Hmm, konstig tradition egentligen. :P
Är det inte för att välkomna vårsolen? Har för mig det.
Jag ska fira min valborg på landet (Alholmen, en Mälarö) och ha kalas för andra hälften av släkten, Jag fyller nämligen år på TISDAG! ÅÅ, hihi längtar.. 17 år, Göta Petter va gammal man börjar bli.
Får se om man lyckas tända någon brasa, jag lyckas iaf aldrig, hihi.
Med vänliga majbrasor, Eleonora <3

En lååååååååååååång dag

Good morning everybody! Vi har en lång dag framför oss, den längsta fredagen på hela året faktiskt. Det är konstigt för man pratar ju om vintersolståndet eller vad det nu heter, och då säger man att det är årets längsta dag, men då har man ju inte räknat med långfredagen!!
Förresten är påsken en väldigt konstig högtid. Här sitter vi och käkar ägg och godis och julmust för att "fira" att Jesus blev dömd till döden och korsfästes och allt vad man gjorde med honom (jag kan inte bibeln så bra) Och hät sitter vi och är glada!! Det kanske är för att vi ska "always look on the bright side of life", det sägs ju att det var det Jesus sjöng på korset.
Om ni tycker att långfredagen blir alldeles för lång så kan ni i alla fall skratta åt det här:
Låååååååånga kramar från Anna!

Här skulle jag kunnat vara fyndig och hittat på någon bra rubrik men det gjorde jag inte. Dessutom är ordvitsar överskattade om dom inte är bra och nu ska jag sluta skriva här för annars får rubriken inte plats.

Jag är tillbaka!! Jag bloggar igen, för första gången på typ ett halvår. Och ännu mer spektakulärt: jag har börjat rita igen!!
Här kommer några av mina bilder!!
Det här är en liten sammanställning av hur alla relationer ser ut på Hogwarts! Alla är kära i alla, bokstavligt talat. Jag undrar om alla magiska människor vet vad preventivmedel är...
Fast det kanske är bra om dom inte vet det, för annars skulle det inte bli några nya trollkarlar och häxor...
Det här är från Sweeney Todd!! Jag är helt kär i den filmen...
TWILIGHT!!! Är för övrigt sjukt överskattat...
Här är jag i mitt skåp i skolan. Jag har försökt klämma mig in i det men det går typ inte...
Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, jag får återkomma när inspirationen återvänder...
Farväl alla muppar!!

Feliz Semana Santa

Jag gillar verkligen Påsken, jag älskar maten, våren, vädret, alla glada färger, fågelkvitter, knallgula syntetfjädrar, påskäggen (fast jag inte äter godis så är det kul iaf), de små påskkärringarna. ALLT! Vi har fortfarande påskäggsjakt, det är mycket utvecklande och roligt faktiskt!
Med vänliga påskharar, Eleonora<3

Svenska djur

Här är en liten bild jag först ritade på papper sen in i datååårn.
Det var roligt att hitta på ett sätt att stilisera (lr hur man säger det) alla djur.
Med vänliga harpluttar, Eleonora <3

RSS 2.0