Äntligen Hostlöv!

Jag är sååå lycklig så jag kan spricka!!!
Idag, fredagen den 23 oktober 2009 fick vi HÖSTLOV!! Helt fantastiskt! Äntligen får jag sova till kl 12 på mornarna!! (mornarna och mornarna, mer lunchtid kanske) hehe. Vi ska åka ut till vårat landställe Alholmen (världens bästa ö för övrigt) i Mälaren, där ska vi fira Haloween heeeela vecka (typ) :P Hoppas att alla får ett bra höstlov!



Med vänliga höstlöv, Nora!<3

Morgonrock!

Nora och jag har gjort en film om morgonens alla bestyr. Vi tänkte att eftersom det undefär alltid är lika kaotiskt hos oss båda på mornarna (nästan i alla fall) så måste det ju bli dubbels så kaotiskt om vi bodde tillsammans. Se själva:


Ikeas Hemliga Möbelproduktion

Nora, Dennis och jag har klurat ut varför Ikea har så billiga möbler. Det är helt enkelt så att de använder ett mycket lättåtkomligt och billigt material, nämligen barn.  De lyckas lura till sig barn sin restaurang, där föräldrar helt fredligt lyder order på skyltar och lämnar ifrån sig sina barn.
Se själva! Inte konstigt att så många låter sig luras. Den här bilden är tagen precis utanför deras restaurang.
När ungarna stått där en stund medan deras föräldrar sitter och käkar kotlettrad och klyftpotatis så kommer en ikea-gubbe och tar dem med sig, och säger att han hittat en kattunge inne på lagret. Barnen följer lydigt efter, men inne på lagret blir de fångade i ett stort nät. De första veckorna blir de instängda i enorma hamsterhjul där de ska springa omkring och hålla igång så att man kan utvinna energi till hela fabriken. Tillslut, när de har blivit så trötta att de inte orkar mer blir dom förflyttade till en ny avdelning, där man gör möbler av dem.
Billy Svenssons tragiska slut


Eva Karlssons första och enda Ikea-besök




Rut Sjöbergs sista vila

födelsedagsdax!

nu vart det födelsedag för lilla mig och jag fick en vacker mössa av min farmor, i samma stil som annas!
annars så hade pappa bakat en storis tårta, jag älskar att baka och titta på tårtor, men inte äta dem, det är gott men dom går inte riktigt ner hela vägen, magen lägger liksom locket på, aja, fin vart den iallafall!





tack och hej tårtpastej! (undrar hur det skulle se ut, tårtpastej, typ som kalles randiga fast med tårtränder och ljus i pastejen, eller som en leverpastejsförpackning med en tårta i)

Ikea...

Idag hade vi studiedag å då passade jag, Anna och Dennis på att gå på Ikea.
Nu var det måndag men annars på regniga lördagar är det sjukt mucket folk! Vi åt klassikern köttbullar och potatis, kan det bli mer svenskt?! :P
Vi provade oxå alla soffor och gav dom poäng, jag vet inte riktigt vilken som vann:S
Det är alltid massa gravida och unga människor och sura gubbar där som precis har typ flyttat ihop och är i behov av nya möbler. Dom flesta går dit bara för dem måste, men inte vi!:P
Här en bild som jag ritade efter vi hade varit där, jag tycker att det ung. ser ut så här:

 

/Hjärtliga Ikeahälsningar från Eleonora<3

RSS 2.0