Hot dog

Det här, det är riktigt roligt:
"Det var en man som dog när han kvävdes av en korv i munnen, han hotdog!!!!!"

Kram NoraPoraLingonHora;)

Sajmon änd Garfankäll

Min absoluta favorit låt just nu;  http://www.youtube.com/watch?v=a5_QV97eYqM
(har glömt hur man htlmar ett klipp på det där viset..)
kjam kjam, nora<3

Gilla oss på Facebook

Jag blir så trött ibland.
Jag blir så trött på att hela tiden vara uppkopplad, att alla kan nå mig precis hela tiden, någon vecka skulle jag vilja pröva att stänga av min hipster-ajfån completely, internet, slänga datorn i backen, likaså teven genom fönstret.
Låsa in mig i ett ensamt hus i 2 veckor, utan att en enda själ som kan prata med mig. Och där inne skulle man kunna sitta å pyssla, rita, lyssna på cd-skivor, laga god mat, ha långa sovmårnar, bara gå runt och vara kreativ och fixa en massa! Det skulle var så skönt, men man måste ju förstås kunna cykla ner till affären och handla mat.
Tänk, två veckor utan Facebook= skööönt. Jag är inte en person som är inloggad hela tiden och uppdaterar statusar hela tiden, det tilltalar inte mig riktigt, visst, det är kul ibland. Och, ja absolut, jag skulle kunna ta bort min profil och sluta existera i facebook-världen, men så tråkigt är det ju inte, och det är oxå svårt, när alla man känner använder denna sajt och "möts" via den.
Och bloggstormen som har kommit lika fort som höstvädret, nu ska alla blogga, vilket jag tycker är väldigt roligt, speciellt foto och illustrations bloggar, dom får man jätte mycket inspiration av!! Men det lyder ju under samma konsept, att alltid veta vad andra gör, alltid vara uppkopplad, vilket som allting, har sina för- och nackdelar. Och om man inte vill läsa allas bloggar så är det ju bara att inte gå in på dem, men då kommer man ju till det här oxå att man blir, inte utstött, mer inte-hänger-med-i-svängarna-person och när min åldersgrupp lever halva sitt liv på internet och man själv inte hänger med. Är det lätt att man inte följer med i alla konversationer och samtalsämnen. Vilket jag tycker inte är så roligt. Så då kanske man bör ta reda på vad "Trollface" är, för att kunna förstå vad det är alla pratar om.
Det låter ju som är världens bakåtsträvare och grottmäniska,
ja, men bara ibland, jag uppskattar ju verkligen dessa nymodernligheter som television, intern nätet, telefoni, elektrisicitet, digitala brev osv.....
Dom här grabbarn har väl lite rätt ivad dom säger, fast som alltid ganska dramtiska:
http://www.youtube.com/watch?v=D4ZKlT1EvCA&ob=av2e
Kram  från Sockerfrikaka (på Wordfeud) ;;;;;)

CRUSH!!

Hej hallå Snorfluga!
Nu ska jag leverera lite fakta, idag handlar det om crushar.
En crush kan vara:
En läsk:
(Har jag förresten sagt att jag har slutat dricka läsk? Jag bara bestämde mig en dag för att "nä, det här är inte gott!" Man bara dricker det för att det smakar sött trots att det egentligen inte är så gott. Så nä, nu slutar jag och börjar äta deg istället!)
Ett album av Bon Jovi:
Dom har för övrigt gjort en cover på Halleljuah (hur många har inte det? I duschen i alla fall!!) Den är faktiskt inte så bra, ganska plain liksom och inte så känslosam... Jeff Buckley slår allt och alla!
Crush kan också syfta på det här:
Fråga mig inte vad det är, tydligen någon riktig b-film från 2002.
Det kan också vara:
WHAT?! Tycker alla då. Jag med. Det är ett av resultaten man får upp när man googlar på 'crush'.
MEN! (De häe ä änte rumba)
En crush kan också vara det som Nora och jag har hela tiden på massa snygga kändisar. Jag har gjort collage av våra crush-listor.
Här är Noras:
Och här är mitt:
Det roliga när man analyserar dem lite är att man ser hur vi har vissa utmärkande drag som vi uppfattar som snygga. Den mest övergripande handlar om håreyt, närtan alla Noras har uppåt-hår, mina har neråt-hår. Själv måste jag säga att jag har bäst smak.
Min senaste crush är på en låt: All the right moves av OneRepublic. Den var superinne för typ några år sedan men då fattade jag inte det så jag lyssnar sönder den nu istället!
Med vänliga kraschar,
Anna

Spansk blogg!

Hej hallå kära snorfluga!
Jag måste erkänna att det har gått lite tid, ett halvår eller så, sedan jag skrev i Din vackra logg. Jag äro djupt ledsen för detta och hoppas att Du känner största sympati för mig... nu orkar jag inte fjäska mer.
Jag tittade in för att berätta att jag och en spanska-kompis har startat en blogg tillsammans, på *trumvirvel* SPANSKA!! Läs den gärna (I alla fall du Nora, vi två fyller väl 80 % av läsarstatistiken)
Klicka här!


RSS 2.0