Harry Potter!!!

Tjohejsan alla läsare!
Jag måste bara meddela att jag är alldeles överlycklig, för den nya Harry Potter-filmen släpps snart. Det är exakt:

I'm back!!!

"Shit, jag dödade en pingvin!"
"Nej, det var ingen pingvin...
Eller jo, det var det!"
"Men pingviner kan man inte döda"
"Jo, det kan man visst det, och jag gjorde det nyss"
Detta är en alldeles sann dialog, hämtad direkt ur verkligheten, för exakt tretton och en halv minut sedan. Tro det eller ej, men så är det. Fast det är ju som tur är ingen liten stackars pingvin som ligger och flämtar i dödsplågor på Antarktis (eller är det på Arktis de bor? Att jag aldrig kan lära mig skillnaden!) just nu, för så mycket kan jag lita på mina kompisar att jag vet att de inte går ut och dödar pingviner på rasterna, speciellt inte eftersom matten börjar om 20 minuter!
Okej, jag ska säga som det är, jag tror att det var ett spel de pratade om och ingen riktig pingvin. För det är ju typ det enda vi globalare gör på rasterna, spelar spel. Och vem skulle inte ta den chansen nu när man har en MacBook?!! Jag kom precis på att jag har glömt att säga det, jag har ju börjat på Globala Gymnasiet!!! Och precis som Nora så var det typ 200 000 000 000 år sedan jag bloggade sist. Så ni fattar säkert att det måste ha hänt en del sedan dess!  Här kommer en liten kort sammanfattning. (Och jag VET att jag härmar dig Nora så du behöver inte bli ledsen om du nu hade tänkt det, för det är bara eftersom att jag beundrar dina idéer så mycket och för att du är bäst i världen. Och förresten brukar du härma Van Gogh!)
Hur som helst, jag har alltså:
Börjat globala gymnasiet:
Blivit vegetarian (mer eller mindre i alla fall)
Slutat titta på Top Model (nästan...)
Fått en supersexig bettskena
Börjat träna skivstång
Slutat pilla på mina nagelband så de har blivit jättesnygga!!
NÄ!!! Det där var ju ren och skär lögn!! Tror ni verkligen att jag har lyckats sluta pilla på mina nagelband?! Det går ju bara inte, det är fullständigt ofrånkomligt! Jag MÅSTE hålla på med mina nagelband, annars dör jag!! Och så pillar jag på dem så att det blir stora sår som blöder flera liter och då dör jag också! Jag kommer alltså att dö!! Och alla andra också! Vilken slutsats!!
Nu kom jag plötsligt på att jag måste gå och ha matte snart, annars blir väl lärarna sura. För det vore ju fruktansvärt synd att missa kunskaper om procent och annat sånt, eller hur? (Har ni förresten försökt säga ”procent” på östgötska? Det låter vansinnigt kul!) Det kan ni ju fundera på tills nästa gång jag bloggar, för vem vet, det kanske blir om ett år eller så!
Sov gott igelkott!

Nora kääär.

Jag är helt fullkomligt förälskad i Jason Mraz!!
Jag vet inte mycket om hans inre eller liv men hans skiva "Beautiful mess: Live On Earth" ligger på första plats i mitt hjärta just nu.


Han verkar ha en sådan skön inställning till livet, att man inte ska oroa sig, man ska ha kul och leva livet med att göra saker man älskar med de man älskar. Det tycker jag framgår i hans texter iaf. :Det är väl en sund livsfilosofi?

Skivan är live från olika konserter runt om världen (mest USA). Jag brukar vara emot liveinspelningar men inte den här! Icke sa nicke! Det verkar som att han ger mer och tar i riktigt från tårna när han står på scen. :D
 

Här är en av de bästa låtarna från skivan:



Med vänliga Jason Mrazar, Eleonora<3


Den försvunna bloggerskan, nu återfunnen!

Jag erkänner, jag är en usel bloggare.

Jag har inte skrivit något i denna blogg på snart ett år tror jag, fy på mig! But now i´m bäck.
det har hänt en del på de gågna månaderna, ett urval av de händelserna är; Jag har fått nya kompisar, 

tantställning:
 

deabetes (typ 1):


ännu mer akne:
 

en ny skola (södra latin):
 

mer erfarenheter om vad livet har att ge:
 

hårigare ben:


liiite mer magmuskler;


 och mycket mer:



Idag är SISTA dagen på höstlovet, tråkigt att man inte kan slappa och gå upp i vikt mer, för nu måste man gå upp kl 06:30, stressa, koncentrera sig och vara social, oj oj oj, life´s a bitch, (översättning: livet är en hundtik).
Men tro det eller ej, jag tycker faktiskt ganska mycket om att gå i skolan. På onsdag ska vi till fotografiska museét, tjoho!!  


Är det någon annan i världen som INTE gillar att duscha mer än jag!?
Det är såå trrrråkigt! Det kanske är lite skönt efteråt när man är rådjur (ren), det tar ju SÅÅ mycket energi och jag är en höjdare på att skjuta upp det p.ga. av den anledningen. Det är inte för att jag är en lat hormonstirrig tonåring, nää aspelut inte!
Jag kanske borde göra det nu, jag har ju inte duschat sen i torsdags.. jag gör det imorgon.. om jag har lust..
Vad ohygienisk jag är egentligen, jag är ju inte världens trognaste tantborstare heller...
Undra hur många det är som faktiskt sjunger i duschen? Jag menar, vi är ju prydda svenskar som inte vill sticka ut, folk kan ju höra oss när vi sjunger! Fasa! 


Med vänliga gula, oborstade tänder, eleonora:D


RSS 2.0