Flummradio!

Hej hallå i lingonskogen! Jag har sovit hos Nora i helgen och vi har både hunnit med både det ena och det andra. Vi har lagat lasagne och suttit i fängelse, spelat in ett radioprogram och langat knark. Det viktigaste är ju förstås radioinspelningen! Vi har gjort ett helt eget avsnitt av FlummRadio! Och som de goda kvinniskor vi är så vill vi förstås dela med oss av det. Här kommer det!     
Med flummiga radioprogram,
Anna

Carpe diem

Om tänker så finns det väldigt mycket elände i världen.
Men det finns extremt mycket roliga och bra saker också! För det mesta så tänker man på de tråkiga och jobbiga sakerna. Hela tiden går vi runt och är depremerade för små saker, sen kan man ju ha riktiga skäl att vara depremerad dock. Men om man inte har bra skäl och bara är depremerad bara för att man har hört att det är mänskligt och man ska vara det någon gång i livet. Då är det väl riktigt onödigt!? 

Det finns ett jättebra "ordspråk" som är följande; "Om man INTE har mat på bordet, har man ett problem. Om man har mat på bordet, har man tusen andra problem". Det lilla ordspråket visar att vi I-lands människor just har så mycket bra skaker i livet att vi måste ha nåt annat att klaga på, vad skulle vi annars göra!? Hahaha, nää.
Man går och klagar att man får äcklig mat, då man ska vara lycklig att vi får mat över huvud taget, att vi går runt och depremerade att vi får så dåliga betyg, då vi ska var lyckliga att vi får utbildning. Det är inte självklart i hela världen. 

Men ja, ja nu vill jag upplysa de roliga sakerna i livet så man riktigt kan njuta och var glad. 
En bra början är att tänka "always look on the bright side of life", det hjälper oerhört.
/>


En annan sak är att man går igenom allt roligt man har varit med om den senaste månaden. Jag själv och Anna hittade en liten rolig lapp om en utflykt i skolan. Dom har skrivit lite fel, och vad är inte roligare än när människor gör fel? (förutom när man inte gör fel själv, hehe)
Här är lappen...

Helt flummigt..

En till sak är att tänka på är allt roligt som finns i världen, det är ju förstås olika för varje människa men för mig just nu är "Anders och Måns", "Monty Python" och Johan Glans. Och massa andra småsaker.

Här är ett kort klipp med Anders och Måns..



Ett litet klipp med Monty Python... (Monty Python är ett gäng gubbar på stenåldern som skämtade och var före i sin tid i humorvärlden)



Och så kan man tänka på all bra musik det finns i världen, vilka fina människor det finns i världen, vilka bra tvprogram, gardiner, böcker, dagar, maträtter, täjp, hundar, skäggiga gubbar, bussar, kramar osv. SÅ här kan man alltså fortsätta och då tror jag att man kommer på hur bra och roligt liv man egentligen har. Jag tycker att alla ska göra det lite mer. :D



Hjärtliga liv från Nora <3


P.S. ("Carpe diem" betyder fånga dagen.) Om du undrar vad meningen med livet är så kan du sluta undra. Det är nämligen 42! D.S.

Skäggiga män!

Nu har vi allt fått skägget i brevlådan både Nora och jag! (fast mest Nora) Vi är mer eller mindre insnöade på killar (gubbar??) med skägg. Ähum, det låter lite fel när man säger det men det är något speciellt som gör att det ser så trevligt ut på något sätt...
Här är en liten lista jag har gjort på snygga skäggtyper...
Anders, kanske mer känd som Anders från Anders och Måns, är väldigt snygg. Eller snygg kanske inte är rätta ordet, men han ser liksom rolig ut (och det är han ju också) På just den här bilden är han väl lite knasig, men det är också snyggt!
James Blunt är nästan ännu snyggare, i alla fall när han inte är kammad och alldeles välfixad, då ser han ut som en advokat!
Här har vi någon som förmodligen är het okänd för alla. Han heter Kenny Lackremo eller något liknande och är sångare i H.E.A.T. Det är något som man inte riktigt kan sätta fingret på, men han ser liksom...trevlig ut (kanske inte på den här bilden då men...)
Robin Paulsson från Robins har i alla fall lite skägg, och han ser inte alldeles tokig ut han heller. Fast han är mest rolig...
Malena Ernman har också skägg, och sjunger bra gör hon också.
Harry potter har i och för sig inte skägg, men han får väl det någon gång i framtiden. Såhär borde han väl se ut då:
Med vänliga skäggstubbar,
Anna

De sju dödssynderna

Vi har spekulerat runt dödssynderna idag. Vi var tvungna att gurgla (googla) på dem för att komma på den sista. till och börja med är dödsynderna dödliga, dom ska man akta sig för! Men för att ni ska kunna akta er för dom måste ni ju veta vilka de sju dödssynderna är. Och det är följande:



De sju dödssynderna

Frosseri (som Anna på lunchen när det är gröt)

Högmod (då är man som Per, man tror man är bäst, störst och starkast av alla)

Likgiltighet (man bryr sig inte om någonting man struntar i allt som händer)

Vrede (behöver vi säga mer?)

Avund (sjuk)

Girighet (som Krösus sork)

Vällust (En bra ost på skånska)

De sju levnadssynderna

Bajseri (att vara bajsnödig)

Roseri (rita med rosa pennor)

Kosseri (att vara en kossa)

Korveri (att äta för mycket korv)

Grupperi (att följa grupptrycket)

Hyckleri (vad fan är det!?)

Fredagsmyseri (att sjunga "fredagsmyssången" på andra dagar än fredag)




Hjärtliga dödssynder, Anna, Nora och Nora, Anna (och Hades på ett litet hörn)


Överlevandet av de fittigaste...

Här har vi svaret på hela evolutionsteorin! Anders och Måns förklarar allting så mycket enklare, och kul är det också! Släng dig i väggen Darwin, det här är riktig kunskap!

!

Wanna be on top?

Hej hallå i lingonskogen!
Vad var det Nora sa alldeles nyss?! Är vi inte på väg mot toppen redan? Senast igår var vi med i Top Model och kom etta båda två (hur det nu gick till...) Jag hade min fina lejonhatt på mig och slog domarna med storm, titta själva!
Vackert va?!

Och så har man ju vart modell också..

Jag var "modell för en dag" ärom månaden de var jätteroligt, först blev man sminkad, sen lockade dom håret sen bytte man kläder tre gånger och tog typ 60 bilder. Anna har oxå gjort det här fast inte samtidigt med mig, såhär blev några av bilderna:


Nu tänker ni säkert "OJ vilken snygg brutta detta var, undra vem det kan vara?" Och då säger jag "de e ju jag!!" och då tror ni förstås att jag ljuger, men det gör jag inte! HA, in your face!! mohahaha


Här är Anna, vad ska jag säga, ja hon var väl ingen skönhet precis..


NÄÄ! Jag bara skoja såklart, jag tycker hon jätte vacker, jag älskar hennes ögon man lägger inte märke till dom lika mycket under hennes glasögon:D

Anna och jag är Americas Next Top Modell!! (efter det här i alla fall, typ)

Hjärtliga överdrivna sminkningar, Nora<3

Katter är droger!!

Jag lovar! kolla själv!!...




Hjärtliga knarkare, Nora<3

På tal om Anders och Måns...

Blev lite inspirerad av Noras inlägg, så jag lägger också upp ett najs litet klipp. Det här är när Anders och Måns är med i Robins, vilken supermegabra kombination va?! Det här var ett tag sedan när folk inte hade fattat hur bra Robins är och hur ofta man borde se på det, men i alla fall!

Anders och Måns..

Här kommer ett litet klipp från Anders och Måns tv serie som gick på tvåan för hundra år sen, de var helt underbart. Om svenskan hade lika bra ord som engelskans hillarius, eller hur det nu stavas, skulle jag ha sagt att anders och måns "Så funkar det" var hillarius (fast på svenska) men nu säger jag det på engelska istället :P äh nu ska jag sluta babbla, titta och njut! detta är ju förstås inte det bästa dom har gjort men det är väldigt roligt iaf!



om den inte funkar för att det är frsta gången jag klippar in ett klipp så tryck på länken nedanför:)
http://www.youtube.com/watch?v=zvR3AaWQTEI

Hjärtliga Anders Och Månsar, Nora <3

Jul på bordell

Jag kom på att jag hade tänkt blogga om det här för länge sedan, men jag har sovit så mycket i jul så jag har helt enkelt inte hunnit. Nu när man har 1000-tals läxor varje dag och prov varannan vecka, då går det bra att göra sådana där överflödiga saker. Det är mycket med det jordiska...
Vi firade jul hos mina kusiner i år. Vi brukar träffas hos dem hela tjocka släkten och äta och prata och gå en halv promenad och äta och prata lite till och äta igen och prata ännu mer. Hur som helst så är vi VÄLDIGT många, närmare sjutton stycken faktiskt så det blir svårt att tränga ihop sig i huset. (Ni skulle bara se köerna till duschen på morgonen) För att spara lite utrymme fick vi i min familj bo i ett litet hus en bit bort som är något gammalt ungdomsläger eller något så det finns massa sovsalar där. Fast jag slår vad om att det där med "ungdomsläger" bara är ett täcknamn, egentligen är det nog en bordell. Men det var ganska trevligt där och man kunde gå på toaletten hela tiden om man ville för det fanns så många att det aldrig var upptaget! Det var bara ett problem. Det spökade i huset, jag lovar! Jag har till och med tagit bildbevis!!
Spöket har glömt sina skor
Trappan där det knakar på nätterna (när spöket klampar runt)


Kråkan Petterson som alltid stirrar på en när man går förbi. Jag slår vad om att han flyttar på sig lite då och då så att man alltid ska stöta ihop med honom när man minst anar det.


Det ultimata beviset, spöket ringer till andra spöken som kommer dit och spökar tillsammans!


Sensmoralen för detta inlägg blir alltså, flytta aldrig in på bordell!
Tack och hej spökpastej!

Lack mamma mu

Jag fick världens finaste efterskotts-julklapp, ett mamma mu pussel!! Jag älskar Mamma Mu och Kråkan dom är verkligen störtsköna! Jag har nästan glömt hur kul det är att lägga pussel, man gör det allt för sällan..


 

Jag har alldeles för mycket nagellack!
Närmare bestämt 24 stycken och jag målar inte naglarna sådär överdrivet mycket. Men det har bara blivit mer och mer under årens lopp har fått av massa mäniskor mest momor faktiskt.. 

 

Hjärtliga nagellackskossor, Nora <3

A.P.T.

Nu kanske du sitter å undrar vad den lilla förkortningen A.P.T. betyder.

Och det är din tur dag idag, för att jag ska nämligen berätta för dig vad A.P.T. betyder!!
Det betyder Anna På Toa! Hahaha en liten grej som jag kom på på våran svenskalektion när jag snodde Annas mapp och fick en snilleblixt. Jag har försökt återskapa bilden på papper här hemma, here it comes..



 


Hjärtliga toabesök, Nora<3

En Färgskrivare Som Heter Harald Persson

Jag är så genomglad så att jag kan spricka!
Jag fick en färgskrivare i julklapp!! Helt fantastiskt, alldeles trådlös å allting ååå vad jag har velat ha en skrivare! Å nu har jag en! Jag älskar den, den heter Harald Persson (HP Photosmart) Så nu måste ju alla få se dom fantastiska under som min lilla skrivare kan göra! Även fast ni vill eller inte! Så detta är ett bra tillfälle att visa en bläck teckning jag gjorde nu på jullovet, en sån där slapp dag när man får göra vad man vill :D Jag skannade in den från mitt ritblock... jag vet inte vem tjenen är kanske e det jag, med en fin liten basker på huvudet. ÅÅÅÅ vad jag vill ha en basker! Alla andra har baskrar förutom JAG! orättvist.. och som kan spela gitarr, det skulle jag vilja kunna, lr jag kan lite alla strängar och några ackord.. men ändå! Ni kan skratta åt mig och säga att jag har för mkt fritid som har ritat alla dom där blommorna på marken och ni kan gott få skratta! För just då hade jag väldigt väldigt mycket fritid...



med hjärtliga skanningar eleonora <3

P.M.D. (Promblem Med Datorn)

Detta måste ha hänt dig! Om inte, så händer det nog dig i alla fall, förr eller senare..

Du sätter dig ner framför din datååår, du är trött efter en lång och tröttsam dag i skolan där det ända du har fått höra är hur mossans livcykel funkar. Du kanske ska lägga över bilder från din nya diditakamera du fick i jul, lr kanske du bara vill klicka dig omkring dig på internet och riktigt känna hur du fördriver en underbar timme eller två, tre, eller fyra. Från sekunden du sätter i USB sladden i datorn från didgitalkameran går allt åt skogen. Allt går fel, precis allt!!! Bilderna vill inte visas, å när dom kommer upp i det program du vill raderas alla bilder från kameran där och du försöker flera gånger om å om å om å om igen. Inget funkar, internet vill inte funka, vissa program vill inte komma upp bara för att datorn vaknat på fel sida och datorn vägrar att stänga av sig för att det e nåt program som måset avslutas! Men när man gör det avlsutas den inte i alla fall!! Sen kommer en "send error raport" som jag alltid trycker nej till. Allting går så j*vla segt det tar hundra år att trycka på nånting. Allt går åt helvete och just det har jag försökt illustrera lite tjusigt i bilden nedan...

 


Städa städa varje söndag...

Hej hallå i lingonskogen!
Det har känts så otroligt sorgligt idag för det är sista dagen på lovet. Nu börjar snart skolan igen med en massa läxor och bajs, och sen kommer alla prata om allt de gjort tillsammans under lovet och jag har bara varit med min släkt (vilket jag anser vara en mycket bra aktivitet) så man kommer inte fatta någonting alls och bli tvungen att lyssna på deras internskämt. Jag VILL INTE!!!!!
Trots depressionen har jag i alla fall lyckats göra något vettigt idag, eller faktiskt flera saker. Dels har jag varit ute och åkt skridskor så dagens motion har man i alla fall fått. Det var faktiskt jättebra is där vi åkte förutom att det var lite sprickor här och var som man fick se upp för att sätta skridskorna i. Sedan har jag sytt mina byxor som jag tänkt fixa hela lovet men varje gång jag närmat mig symaskinen har det känts så olustigt... Det har varit ett stort hål i knät på byxorna som jag blev tvungen att lappa, och sen satta jag dit lite annat krafs bara för skojs skull.
Men det viktigaste jag gjort idag var nog ändå att jag städade mitt rum för första gången på evigheter, och det behövdes verkligen, tro mig. Det är så konstigt, för det har inte sett speciellt stökigt ut länge, men när man tittar efter lite ser man verkligen allt som behöver fixas. Det blir liksom smygstökigt i lådor och skåp och sen när man river ut allt så syns det verkligen att man borde gjort något för länge sedan. Jag har kommit på att det faktiskt aldrig hjälper att föräldrar tjatar på sina barn att de ska städa sina rum, för om man verkligen ska orka göra det ordentligt så måste man hitta motivationen själv, och det gör man alltid förr eller senare, titta bara på vilken extreme makeover mitt rum har fått idag!









//Med vänliga dammvippor,
Anna

2010!!

Nu är det ett nytt år med många överraskningar!
Jag ska ha nationellaprov hela vårterminen t.ex. och jag måste välja gymnasium och sen efter sommarn ska jag börja gymnasiet! Jag fyller 16, så jag får börja övningsköra. Många förändringar kommer det bli! Jag vet inte om dom kmr bli roliga lr ej, vi får vänta å se :) ta dom som dom kmr..

En förändring är att jag har klippt mina naglar!!! AAAAAAA! Det var inte med glädje jag slipade ner dem kan man ju säga.. jag har sparat dem sedan september, november typ men nu e det gjort så här blev resultatet...





RSS 2.0